Curiozitati

Pisica din gândurile bărbaților (II)

Dar ce poate reprezenta un om căruia îi lipsește căldura sufletească, un om care nu se poate bucura de cele mai sincere și mai simple sentimente? Pentru că o pisică se dezvăluie exact în acest mod, ca un amalgam de sentimente, sălbăticie și rafinament în același timp.

Am citit undeva o replică a unui personaj masculin, Jeff Valdez, prin care acesta explica de ce preferă pisicile: sunt mai deștepte decât câinii, fiindcă, oricât te-ai strădui, „nu poți determina opt pisici să tragă la sanie”. Semnificația reală este că pisica este o ființă extrem de puternică, cu un caracter minunat, care dă dovadă de o inteligență atât de subtilă, încât, de foarte multe ori, oamenii nu o pot înțelege.

Pisicile nu oferă afecțiune gratuită, iar dacă cineva își dorește să câștige încrederea vreuneia, trebuie să o convingă că merită. Cele mai multe dintre pisici sunt ființe sincere, care au extraordinara capacitate de a declanșa o atracție irezistibilă.

Dacă revenim asupra asemănării femeie-pisică, atunci în această idee se regăsesc cele mai importante argumente ale respectivei analogii, și anume puterea de a întoarce atenția spre sine, de a orienta punctul de vedere către o perspectivă de natură interioară.

Trebuie știut că există și mulți bărbați care consideră pisicile ființe speciale, pe care le respectă și le înțeleg, despre ei afirmându-se că sunt evoluați spiritual. De fapt, în aceste cazuri, cuvintele sunt de prisos, pentru că adevăratul premiu îl primesc chiar de la pisici: înțelegerea, respectul și dragostea oferite necondiționat, precum și recunoașterea lor ca stăpâni.

P: Pentru cele mai performante accesorii de muls și procesare a laptelui  accesați www.proferma.ro La noi gasiti hranitori si adapatori pentru pasarihrana pentru cai sau adapatori vaci.

Articolul Anterior Următorul Articol

S-ar putea să-ți placă și