Sfaturi Practice

CUM SĂ FOTOGRAFIEZI O PISICĂ

Acest articol este recomandat oamenilor care cunosc destul de multe lucruri despre pisici, dar care nu știu prea multe despre aparatele de fotografiat. În principiu, există patru tipuri de pisici, din punct de vedere al fotografilor:
– pisicile prietenoase, care își doresc maximum de transfer al blănii pe îmbrăcămintea ta;
– pisicile speriate, care își stabilesc o zonă de toleranță și, imediat ce pătrunzi în cameră, fug și se fac nevăzute;
– pisicile indiferente, care au făcut deja cunoștință cu aparatul de fotografiat, au fost supuse acestui proces plictisitor și nu sunt interesate de tine deloc;
– pisicile înfometate, care vor să îți atragă atenția într-un mod cât mai evident posibil. Aceasta este însă doar o situație temporară, deci nu te baza pe ea, pentru că nu va ține mult!

Există și categorii de pisici care pot fi surprinse de camera foto într-o manieră neconvențională, precum pisicile adormite, cele care se luptă între ele sau care procreează, dar care nu sunt chiar atât de relevante în cadrul procesului fotografic. De obicei, pisicile indiferente sunt cele care tind să producă fotografiile cele mai bune, după care urmează cele prietenoase. În ceea ce privește exemplarele sperioase, ele reprezintă o pierdere de vreme: odată ascunse, nu le mai poți găsi!

Pentru a realiza niște fotografii reușite, trebuie totuși să urmăre ști câteva reguli importante:
Regula 0: Întotdeauna cere permisiunea subiectului sau modelului înainte de a începe.

P: www.petmagazin.ro cel mai bun petshop online! La noi găsești, pe lângă hrană pentru pisici, cea mai larga varietate de acvarii miciechipamente acvarii și plante pentru acvariu.

Articolul Anterior Următorul Articol

S-ar putea să-ți placă și